Hortenspeiding eier et hus og tre hytter. Hyttene kan vi tilby til rimelig hytteferie i 2020.

Alle hyttene har forholdsvis enkel standard. Alle har innlagt strøm, men ikke vann.

Grunnet covid-19, som har snudd opp ned på hele Norge, har vi valgt å ikke leie ut hyttene på helgebasis. Vi håper imidlertid at vi kan leie ut disse på normalt vis sommeren 2020. Da kun som ukesleie.

For mer informasjon klikk på det respektive objektet:


Speiderodden

Hytta ligger på Løvøya, like utenfor Horten, et sommerparadis rett i vannkanten. Hytta har stue og kjøkken. Samt et soverom med 4 sengeplasser. Det er mulighet for overnatting på hems på madrasser for ca. 12 personer.
Les mer Lei hytta


Knatten

Hytta ligger ved Borrevannet i Horten kommune, med nærhet til Natursenteret som ligger på tomta til den gamle pumpestasjonen. Hytta har en 2. etasje med plass til ca 20 overnattingsgjester, fordelt på to soverom og en mellomgang, èn stor stue og kjøkken.
Les mer Lei hytta


Hytta ligger ved Askjemvannet i Stokke, Sandefjord kommune. Hoved hytta har to soverom med tilsammen 7 soveplasser, èn stor stue og kjøkken. I tillegg har annekset plass til 8 overnattingsgjester.
Les mer Lei hytta


Speiderhuset

Hortenspeiding eier speiderhuset som ligger i tilknytning til Brårudåsen batteri (lokalt kjent som «Festningen») på Røreåsen i Horten. Huset har et velutsyrt kjøkken og bad, to mindre grupperom og en forsamlingssal. Salen er godt egnet som selskaps- eller møtelokale med god plass. Bord og stoler til ca 30 personer. Projektor. Peis. Uteplass.
Les mer Lei speiderhuset