Lørdag 13. mai er det for dere som ikke har vært med på dugnad på enten Løvøya eller speiderhuset, dugnad på speiderhytta Knatten v/ Borre vannet. Ta kontakt med Lene for mer info.

For troppspeiderne er det patrulje haik lørdag 13 til søndag 14 mai. Dette er en obligatorisk tur for alle som skal være med på landsleir til sommeren.

Patrulje haik helgen 13-14.5
Vi arrangerer haik. Dette er en obligatorisk tur for dere som skal på landsleir. Evt. fravær må avklares med troppsleder. For øvrig er alle hjertelig velkommen til å delta.
En haik er en tur hvor speiderne skal klare seg uten voksene ledere, og gjennomføre en overnatting ute i gapahuk sammen med patruljen. Patruljen må orientere seg etter kart og kompass, melde fra på kontroll punk og finne fram til forehåndsbestemt overnattingsplass.
Hele haiken foregår i Hortensmarka. Målet er at speiderne blir kjent med å bære fult utstyr over en lengre distanse og klarer å etablere egen leirplass.
Hjemmeleder vil være Karen 92887297. Hver patrulje har anledning til å ha med 2 mobiler, for å kunne ta kontakt kun med hjemmeleder.
Haiken avsluttes søndag morgen med felles frokost som vi ordner.
Foreldrene får beskjed om sted og klokkeslett og hvor de skal hente speiderne på søndag. Den beskjeden blir gitt etter at speiderne er av gårde. Da ruta skal ukjent for speiderne inntil videre.
De som skal på landsleir, og ikke har mulighet til å delta den helga, må på egen hånd gjennomføre en minimum 3km lang tur med full oppakning som de må dokumenter at er gjennomført. Dette er et forhåndskrav til årets landsleir.
Oppmøte Lørdag 13 kl 18.00 Løvøysvingen.
Ta med sovepose, liggeunderlag, lommelykt og kniv. matpakke: kveldsmat, 1L vann + evt annen drikke. Hold av litt plass i sekken til felles utstyr.
Klær: Et kles skift, vindtett/vanntett utetøy og varm genser + ullsokker.